Gå vidare till innehåll
Måttanpassade gardiner / 3-4 veckors leveranstid / Handsydda i vår atelje i Göteborg Stäng

GARDINGUIDE

Hitta rätt gardiner för dig

Gardiner är en viktig inredningsdetalj som kan användas på många olika sätt för att skapa unika känslor och förändra miljöer. De dämpar ljud och förbättrar akustik, silar ljus, skyddar från insyn och värmeisolerar.

Ett av de enklaste sättet att sätta en mer ombonad stämning i ett rum är att tillsätta gardiner. Man kan också använda gardiner för att förstärka eller förvilla synintryck.

Vilken gardin är du?

Svävande över golvet eller lyxigt draperat? Böljande wave eller mjuka veck och härligt fall? Dubbel eller enkel bredd?

Fundera först på vilken stil och upphängning du vill ha på din gardin. Vill du ge ditt rum mer volym och att din takhöjd ska upplevas högre? Häng dina gardiner ända från taket ner till golvet.

Vill du bredda ett fönster? Låt dina gardinlängder hänga på varje sida om fönstret. På det sättet breddar du fönstret och släpper samtidigt in mer dagsljus, som i sig ger känslan av att rummet upplevs större.

Vill du bredda hela rummet? Häng gardinerna i en takskena längs hela väggen.

Alla våra gardiner är sydda med ett multifunktionsband. Det har vi valt för att du ska kunna variera din upphängning efter just din stil eller behov. Bandet passar för att kunna hängas på både skena och stång.

Välkommna in i vår värld! 🤍
Sarah Widman 

Böljande Wave

Som namnet antyder så får man härligt böljande vågor på sina gardiner med en wave upphängning. 

Wave ger en elegant, modern känsla och kallas ofta också för lounge hängning.

Läs mer om Wave upphängning

Mjuka veck och härligt fall

Med veckbandsupphängning med fingerkrokar får man en elegant och tidlös gardin med jämna fina veck på framsidan av gardinen som skapar en mjuk ombonad känsla. Med hjälp av olika fingerkrokar kan du variera stilen på vecken och därmed skapa ett fint fall på din gardin. 

Läs mer om veckbandsupphängning

Made in Göteborg

Vi designar produkter som gör att vårt hjärta slår ett extra slag med kvalitet som håller över tid. Våra material tillverkas i Europa, och sys exklusivt i vår atelje i Göteborg. 

Läs mer om oss .

Carefully selected

Vi har ett noga utvalt och kurerat sortiment som tillverkas i limiterade kollektioner, on-demand eller på pre order. Det innebär minskad överproduktion och slöseri med materialresurser. 

Upptäck vår kollektion.

Slow Production

Man får vänta lite längre på sina produkter, men med vetskapen om att de tillverkas exklusivt, för hand - för dig.


Läs mer om våra köpvillkor.