Skip to content
Måttanpassade gardiner / 3-4 veckors leveranstid / Handsydda i vår atelje i Göteborg
Country/region

  Moshi Studios är ett svenskt varumärke inom inredning grundat av inredaren och designern Sarah Widman

  “Jag har alltid fascinerats över hur olika miljöer påverkar oss, att sättet vi inreder och vad vi väljer att ha i vår omgivning faktiskt kan få oss att må bättre. Efter många år som inredare, set designer och stylist har jag samlat massa skisser och idéer på produkter som jag själv saknar och som jag nu får förverkliga i Moshi Studios. Det är början på en spännande resa. ” 

  Less and better

  Moshi Studios värnar om Slow Production, det närproducerade och det som är tillverkat för hand. Vi har ett noga utvalt och kurerat sortiment och våra produkter tillverkas on-demand, vartefter de beställs. På så vis finns ingen risk för överproduktion, och slöseri med materialresurser. Man får vänta lite längre på sina produkter, men vetskapen om att de tillverkas exklusivt och för hand tillför ett personligt och miljömässigt värde.

  Tiden vi lever i nu har fått oss att lyfta blicken, vi är mer eftertänksamma med hur vi vill leva och en medvetenhet kring konsumtion. Både privatpersoner och företag vill idag kunna välja mer hållbara alternativ, ett faktum som utmanar utvecklingen av allt från affärsmodeller, design, innovativa material och tillverkning. Vi inspireras av det och försöker ha med det i vår design och produktionsprocess så långt det går.

  Första konceptet som lanseras är "Drapes with Benefits"

  Noggrant utvalt och kurerat

  Drapes with Benefits är en exklusivt utvald kollektion gardiner som alla har unika fördelar. Förutom att de adderar en ombonad atmosfär så har våra gardiner alla unika egenskaper som får positiva effekter för ditt välbefinnande och säkerhet.

  Vi har med varsam hand valt ut både ljudabsorberande, mörkläggande och gardiner av otroliga naturmaterial som återvunnen ull och lin.
  Många av våra gardiner har också inbyggt flamskydd i tyget och är 100% återvinningsbara. Det innebär att flammskyddet sitter i fiberns molekyler. Inga kemikalier läggs på tyget i efterhand för flamskydd. Om olyckan skulle vara framme så fattar gardinen inte eld. En otroligt viktig egenskap som vi alla borde ha hemma.

  "När jag arbetat med inredningsprojekt för offentlig miljö så ställs det helt andra krav på textilier, som t.ex. flamskyddat och ljudabsorberande. Jag tycker att det är dags att plocka in de fördelarna in i den privata miljön för att göra ditt hem lite bättre."

  Våra gardiner är av högsta kvalitet och tillverkas exklusivt för hand efter dina mått i vår egen ateljé i Göteborg. Vi arbetar med de främsta tygproducenterna i Europa. Vår absoluta favorit är Astrid Textiles med sina unika färger, kvalitet och texturer.

  Se kollektionen

  Behöver du hjälp med gardiner till ditt hem?

  Boka ett kostnadsfritt digitalt möte möte med en gardindesinger. Vi ger dig vägledning om vilka gardiner från vår kollektion som passar ditt rum och din inredning bäst.

  Boka kostnadsfri rådgivning

  Unika gardinlösningar för företag

  Vi samarbetar med designers, arkitekter och företag för att skapa unika gardinlösningar, för alla typer av projekt - från offentliga miljöer till reklamfotograferingar. Boka in ett möte med oss för ditt nästa projekt. 

  Boka ett möte
  Go to top