Hoppa till innehållet
Måttanpassade gardiner / 3-4 veckors leveranstid / Handsydda i vår atelje i Göteborg
Land/Region

    Drapes

    Drapes with Benefits

    Drapes with Benefits är en exklusivt utvald kollektion måttbeställda gardiner. Förutom att de adderar en ombonad atmosfär så har våra gardiner alla unika fördelar som får positiva effekter för ditt välbefinnande och säkerhet.

    När jag arbetar med inredningsprojekt för offentlig miljö så ställs det helt andra krav på textilier, som t.ex. flamskyddade, flamsäkra gardiner. Jag tycker att det är dags att plocka in flamskyddade gardiner också i våra hem. Därför har många av våra måttbeställda gardiner inbyggt flamskydd i tyget. En otroligt viktigt detalj för ett tryggare hem.

    I vårt sortiment finns också gardiner med funktioner som ljudabsorberande och mörkläggande, likaså otroliga naturmaterial som återvunnen ull och lin.
från de främsta tygproducenterna i Europa. Alla gardiner skräddarsys efter dina mått i vår ateljé i Göteborg.

    Önskar dig en fin dag!
    Sarah Widman


    Foto: Drape 06, Styling Sarah Widman för Kasthall Mattor, Fotograf: Clive Tompsett

    Flamskyddade gardiner

    Vi har med varsam hand valt ut gardiner som har inbyggt flamskydd i tyget, ända ner i fibern. Det innebär att flamskyddet sitter i fiberns molekyler och kan varken kan slitas eller tvättas bort. Inga kemikalier läggs på tyget i efterhand för flamskydd.

    Om olyckan skulle vara framme och en eldsflamma når gardinen så fattar gardinen inte eld. Tyget sprider inte elden vidare utan smälter undan. En otroligt viktigt detalj för ett tryggare hem särskilt när vi tänder ljus och myser i de mörkare årstiderna.

    Vilken gardin är du?

    Gardiner är en viktig inredningsdetalj som kan användas på många olika sätt för att skapa unika känslor och förändra miljöer. De dämpar ljud och förbättrar akustik, silar ljus, skyddar från insyn och värmeisolerar.



    Det första du behöver göra är att fundera på vilken funktion dina måttanpassade gardiner skall fylla och vilken stil och upphängning du vill ha. 

    Läs vår gardinguide för att hitta rätt gardin för dig.

    Behöver du hjälp med att välja rätt gardiner till ditt hem? Vi ger dig kostnadsfri vägledning om vilka gardiner från vår kollektion som passar bäst hemma oss dig. Kontakta oss så bokar vi en tid.

    Läs mer om Gardiner

    Top