Gå vidare till innehåll
Måttanpassade gardiner / 3-4 veckors leveranstid / Handsydda i vår atelje i Göteborg Stäng

Noren gardiner by Elin Lannsjö

Vår vän Elin Lannsjö som är en fantastisk keramiker och som också bloggar på Elle Decoration kom till oss med en idé. Hon ville ha en Noren inspirerad gardin till sin kollonistuga.

Vi föll för idén eftersom den resonerar helt med vårt uttryck och förälskade oss i Elins oas till kolonistuga som fungerar som ett andra hem för henne och Victor.

Beställ din Noren här

Noren gardiner är traditionella japanska dörrgardiner. De skapar en subtil avskildhet samtidigt som de släpper in ljus och behåller känslan av öppenhet. Det ger en nästan meditativ atmosfär som öppnar upp för avkoppling och stillhet, och bevarar känslan av ljus och rymd.

Japanska dörrgardiner är traditionellt ihopsydda i toppen. Beställ dina måttanpasade japanska dörrgardiner från Moshi Studios

För att behålla den naturnära och asketiska känslan valde Elin en olivgrön färg i tungt stentvättat belgiskt linne.

Du kan beställa din egen måttanpassade Noren gardin i samma tjocka belgiska linne. Gardinen finns i Olivgrönt eller Natur.

Beställ din Noren här

Made in Göteborg

Vi designar produkter som gör att vårt hjärta slår ett extra slag med kvalitet som håller över tid. Våra material tillverkas i Europa, och sys exklusivt i vår atelje i Göteborg. 

Läs mer om oss .

Carefully selected

Vi har ett noga utvalt och kurerat sortiment som tillverkas i limiterade kollektioner, on-demand eller på pre order. Det innebär minskad överproduktion och slöseri med materialresurser. 

Upptäck vår kollektion.

Slow Production

Man får vänta lite längre på sina produkter, men med vetskapen om att de tillverkas exklusivt, för hand - för dig.


Läs mer om våra köpvillkor.