Det finns de individer som med sin närvaro och vision förändrar landskapet inom sina respektive områden. Sandra Guerro, delägare och grundare av Alvhem mäkleri i Göteborg är en sådan person. En superkvinna som jag alltid har beundrat för hennes ojämförliga känsla för stil, design och affärssinnighet.

När Sandra kom till oss med önskan om att försköna sitt redan fantastiska hem, kände vi genast en unik möjlighet att skapa något verkligt speciellt.

Och resultatet blev just det - enastående.

Moshi Studios Måttanpassade gardiner Nude Sandra Guerro

Sandra valde två måttbeställda gardinlängder på dubbel bredd av vår "Drape 01" i den subtila färgen Nude. Den här färgtonen har en fantastisk förmåga att lägga djup till ett rum utan att dominera det. I Sandras hem med öppen planlösning fungerar dessa gardiner som en bro som binder samman de olika sektionerna i hemmet, skapar en flytande övergång och en lugn atmosfär.

Det är nästan omöjligt att beskriva skönheten när dagsljuset filtrerar genom gardinen. Ljusets lek mot den mjuka textilen skapar en drömlik effekt, som förstärker den elegans och klass som redan finns i hemmet.

Som någon som har haft förmånen att se detta mästerverk live, kan jag säga att det är precis som man kan förvänta sig av en kombination av Sandras vision och vår passion för kvalitet. Gardinerna sätter verkligen pricken över i:et i detta hem, och skapar en känsla av fulländad skönhet och harmoni.

Vi är så glada att vi fick möjlighet att bidra till att skapa en miljö där Sandra och familjen kan slappna av, drömma och fortsätta inspirera oss alla.