Många upplever att det är en utmaning att hitta de perfekta gardinerna till sina fönster. Det är inte bara en fråga om att hitta rätt färg och mönster, utan även att få rätt mått så att de passar våra unika rums- och fönsterdimensioner. Hos Moshi Studios kan du få måttbeställda gardiner direkt hem till dig. 

Perfekt passform varje gång
Eftersom gardinerna är måttbeställda, kan du vara säker på att de kommer att passa dina fönster perfekt. Inga mer gardiner som är för långa eller för korta. 

Kurerat 
Moshi Studios är grundat av inredningsdesignern Sarah Widman som har valt ut de finaste gardinerna just nu. Du får en skräddarsydd look utvalt av ett riktigt inredningsproffs.

Högkvalitativa material
Genom att välja Moshi Studios får du måttbeställda gardiner som tillverkas av högkvalitativa material som håller över tid, vilket ger bästa möjliga värde för pengarna.

Energibesparing
Med perfekt måttanpassande gardiner får du bättre isolering mot kyla på vintern och värme på sommaren, vilket kan minska dina energikostnader.

Ombonat
Måttanpassade gardiner ger ett ombonat rum och förbättrat insynskydd, eftersom det inte finns några glipor där nyfikna ögon kan titta in.

Professionell rådgivning
Moshi Studios team av inredare kan erbjuda rådgivning om vilka gardiner som passar bäst för ditt hem

Lätt att beställa online
Beställ dina gardiner online på Moshistudios.se. Välj gardin och färg och ange dina mått. Vi syr dina gardiner i vår ateljé i Göteborg och du får dina skräddarsydda gardiner levererade direkt till dörren.

Med material i högsta kvalitét och perfekt passform kommer våra gardiner att förhöja känslan i varje rum i ditt hem. 

Se vår kollektion av måttbeställda gardiner  - Drapes with benefits