Moshi Studios strävar efter att leverera en shoppingupplevelse som är både ansvarsfull och omtänksam. Inte bara vackra prydnadskuddar.

I en värld av överproduktion och masskonsumtion väljer vi att bryta normen. Genom vår Preorder-filosofi tar vi ställning för nytänkande produktion där varje produkt har ett syfte, en plats och ett hjärta. Istället för att ha hyllor fyllda med produkter som ingen köpt, låter vi dig bestämma takten i vår produktion. När du väljer att handla våra kuddar på Preorder, prioriterar du hållbarhet, kvalitet och eftertänksamhet. Du blir mer än en konsument - du blir en aktiv deltagare i en hållbar framtidsvision. 

1. Ett ställningstagande mot massproduktion
Vi vill inte producera mer än vad som behövs. Genom Preorder garanterar vi att varje kudde tillverkas med omsorg och efterfrågan i åtanke.

2. Högsta kvalitet varje gång
Kvalitet tar tid. Du får vänta lite längre på att få din kudde. Eftersom våra kuddar görs på beställning, kan vi se till att varje detalj är perfekt, från materialval till sömnad. 

3. Omtanke för miljön
Inget lageröverskott, ingen överproduktion, bara ren och ansvarsfull produktion.

4. Säkerhet med 14 dagars returrätt
Ibland vet man inte riktigt förrän man ser det i sitt eget hem. Om ditt hjärta inte slår extra slag för din nya prydnadskudde, oroa dig inte! Du har alltid 14 dagar att returnera den. Och du kan vara lugn, vi ser till att varje kudde hittar sitt perfekta hem.

När du väljer Moshi Studios, väljer du inte bara en prydnadskudde. Du väljer en filosofi, en hållbar framtid och en kvalitetsgaranti. Välkommen till vår värld av medveten lyx!